Sera

Gröna oliver krossade 700g

62,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Sera Turkiska Gröna Krossade Oliver - Ta din matlagning till nya smakrika höjder med våra krossade oliver!
Våra Sera Turkiska Gröna Krossade Oliver är det perfekta valet för att ge dina rätter en frisk och smakrik twist. Dessa oliver har krossats för att ge dem ett unikt utseende och en härlig smak som kommer att höja varje måltid.
Varje burk innehåller generösa 700 gram av dessa krossade oliver, komplett med kärnor för extra fräschör och smak. Dessa oliver är ett utmärkt tillskott till sallader, pastarätter och meze-plattor, och de skapar en spännande smakrik och kryddig kombination med andra ingredienser.
Utöver att vara en läcker smaksättare är våra krossade oliver också en bra källa till näringsämnen och rika på antioxidanter samt höga i vitamin E. Du kan njuta av den goda smaken samtidigt som du får de hälsosamma fördelarna.
Prova Sera Turkiska Gröna Krossade Oliver idag och ta dina måltider till nästa nivå. Beställ din burk nu och låt din matlagning bli en smakfest!
Ingredienser: Turkiska gröna oliver.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 570 kj / 138 kcal, Fett 11 g, Varav mättat fett 2 g, Kolhydrater 7 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 1 g, Salt 6 g.

Gröna oliver krossade 700g finns i kategorin 422. Sera är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422