Sera

Johannesbröd melass 340ml

59,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Upptäck den söta och exotiska smaken av Sera Johannesbröd Melass. Denna unika melass, framställd av johannesbröd (carob), är en sann delikatess som erbjuder en rik, honungsliknande smak, perfekt för att förhöja en mängd olika maträtter.
Sera Johannesbröd Melass är en mångsidig och naturligt söt sirap som passar utmärkt som ett hälsosammare alternativ till traditionell honung eller marmelad. Dess naturliga sötma och djupa, aromatiska smak gör den till en idealisk följeslagare till ostbrickan, där den kompletterar både milda och kraftiga ostar.
Denna melass är inte bara en njutning på ostbrickan, utan också en underbar tillägg till dina favoritsallader. Använd den som ett alternativ till balsamvinäger och ringla över sallader för att tillföra en söt och fyllig smakdimension. Dessutom är den utmärkt att blanda i naturell yoghurt till frukosten, som ger en härlig och naturlig sötma till din morgonrutin.
Att välja Sera Johannesbröd Melass från etnomat.se innebär att du väljer en unik och smakrik produkt som är garanterat gott. Denna melass är det perfekta valet för de som söker efter nya och spännande smaker att utforska i köket. Beställ din Sera Johannesbröd Melass idag och upplev hur den kan förvandla dina måltider med sin ljuvliga smak och mångsidighet!
Ingredienser: Johannesbröd sirap
Näringsinnehåll
Per 100 g: Energi 1225 kj/ 293 kcal, Fett 0,1 g, Kolhydrat 70,6 g, Protein 0,6 g.

Johannesbröd melass 340ml finns i kategorin 422. Sera är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422