Sera

Okra i olivolja

49,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Förnya dina matvanor med Sera Okra i Olivolja, en näringsrik och mångsidig delikatess. Denna ätfärdiga okra, förfinad med kvalitativ olivolja, är ett utmärkt val för alla som värdesätter hälsosamma och smakrika alternativ i sin kost.
Sera Okra i Olivolja är en delikat och näringsrik produkt som passar perfekt i det veganska köket. Okra, känd för sitt höga näringsvärde, är rik på vitamin C och K samt innehåller betydande mängder magnesium, vilket gör den till en utmärkt källa till essentiella näringsämnen. Denna okra är inte bara hälsosam utan även läcker, med en mjuk men ändå fast konsistens och en distinkt smak som berikas av den högkvalitativa olivoljan.
Denna okra i olivolja är inte bara näringsrik utan också otroligt mångsidig. Den är perfekt som en komponent i sallader, som ett sidorätt till huvudmåltider eller som en del av en större meze-platta. Dess smidighet och ätfärdighet gör den till ett praktiskt och snabbt alternativ för en hälsosam och njutningsfull måltid.
Att välja Sera Okra i Olivolja från etnomat.se innebär att du väljer en produkt som är både bekväm och näringsrik. Perfekt för de med en aktiv livsstil eller de som söker enkel och snabb matlagning utan att kompromissa med smak och kvalitet. Beställ din Sera Okra i Olivolja idag och upptäck hur enkelt det är att integrera näringsrika och läckra rätter i din dagliga kost!
Ingredienser: okra, vatten, tomat, olivolja, lök, tomatpure, salt, surhetsreglerandemedel E330.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 270 kJ / 65 kcal, Fett 5 g, Varav mättat fett 1 g, Kolhydrat 4 g, Varav sockerarter 2 g, Protein 1 g, salt 1,5 g.

Okra i olivolja finns i kategorin 422. Sera är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422