Sera

Squash dolmar

49,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Sera Squash Dolmar - En Smakrik Delikatess från Turkiet
Sera Squash Dolmar tar dig med på en smakresa direkt till Turkiet. Dessa små munsbitar är en klassisk favorit med turkiskt ursprung, och de kommer definitivt att förgylla din matupplevelse. Här är allt du behöver veta om denna utsökta produkt:
Squash Dolmar - En Tidsenlig Delikatess:
Squash Dolmar är en älskad rätt som har många varianter runt om i världen, särskilt i Mellanöstern och vid Medelhavet. Dessa små delikatesser är fyllda med smak och kan avnjutas som aptitretare på buffébordet eller som en del av en härlig meze.
Turkiska Smaker:
Sera Squash Dolmar är en produkt med djupa turkiska rötter. De för med sig autentiska smaker från Turkiet, vilket ger dig en smakupplevelse som tar dig direkt till det turkiska köket.
Förberedda och Klara att Servera:
Sera Squash Dolmar är redo att serveras direkt från förpackningen. Du slipper krånglet med förberedelser - bara njut av deras läckra smak. Det är en bekväm och enkel lösning för att sätta smak på din måltid.
Perfekta för Meze:
Dessa Squash Dolmar är ett utmärkt tillskott till en meze, en samling små rätter som är typiska för måltider i Mellanöstern. De är små, smakrika och kommer säkert att imponera på dina smaklökar och gäster.
Förpackning och Ursprung:
Sera Squash Dolmar är noggrant förpackade för att bevara sin fräshet och autentiska smak. De är en produkt med turkiskt ursprung och levererar de äkta smakerna av Turkiet.
Om du längtar efter att utforska den äkta smaken av Turkiet utan att behöva laga från grunden är Sera Squash Dolmar ett perfekt val. Låt dessa små smakbomber förgylla dina måltider och ta dig med på en kulinarisk resa till det turkiska köket. Smaklig måltid!
Ingredienser: Zucchini, vatten, lök, ris, tomat, rapsolja, salt, socker, vinbär, torkad mynta, svartpepparpulver, surhetsregulator (citronsyra).
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 494 kj / 118 kcal, Fett 7 g, Varav mättat fett 1 g, Kolhydrater 12 g, Varav sockerarter 2 g, Protein 1 g, Salt 1,30 g.

Squash dolmar finns i kategorin 422. Sera är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422