Synopsys

Aprikosmarmelad 100% fruktinnehåll

48,41 kr 56,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Ophellia Aprikosmarmelad - Ren Fruktglädje från Grekland, Utan Tillsatt Socker!
Upptäck den äkta smaken av Grekland med Ophellia Aprikosmarmelad. Denna marmelad är tillverkad med 100% äkta aprikosfrukt från soliga Grekland, och det bästa av allt - den är sockerfri! Med en perfekt balanserad sötma och en frisk, fruktig smak ger den dig en autentisk smakupplevelse utan onödiga tillsatser.
Ophellia Aprikosmarmelad är det hälsosamma valet för alla som älskar aprikosens naturliga sötma. Den är helt fri från tillsatt socker och konserveringsmedel, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för en medveten livsstil. Varje sked är fylld med den ursprungliga fruktens smak, så att du kan njuta av en äkta smakresa utan att kompromissa med din hälsa.
Använd Ophellia Aprikosmarmelad som en läcker smaksättare på dina morgonsmörgåsar, i din yoghurt eller som en ingrediens i dina bakverk och desserter. Den är också perfekt för diabetiker eller de som vill minska sitt sockerintag, utan att kompromissa med smaken.
Med Ophellia Aprikosmarmelad får du mer än bara en marmelad - du får en bit av Grekland i varje sked, utan tillsatt socker. Så ge dina smaklökar en njutning och välj en hälsosam och äkta marmelad som ger en naturlig smakupplevelse till din mat och dina bakverk.
Ingredienser: aprikos, äppeljuice, pektin, surgörningsmedel: citronsyra.
Näringsinnehåll Per 100g:Energi 818 kJ / 196 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 59 g, Varav sockerarter 58 g, Fiber 0,5 g, Protein 0,5 g, salt 0,3 g.

Aprikosmarmelad 100% fruktinnehåll finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422