Synopsys

Bladskott te

67,46 kr 74,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Caykur Turkiskt Svart Te Bladskott - Njut av Renheten i Teets Ursprung
Upptäck renheten och friskheten i Caykur Turkiskt Svart Te Bladskott. Denna tevariant är en hyllning till teets ursprung, och den tar dig på en smakresa genom de gröna teodlingarna i östra Karadeniz-regionen i Turkiet.
Renhet i Varje Bladskott:
Caykur är känt för sitt engagemang för teets autentiska smak, och Bladskott är inget undantag. Varje teblad har handplockats med omsorg, och resultatet är en teblandning som andas renhet och friskhet.
Mild och Distinkt Smak:
Caykur Turkiskt Svart Te Bladskott utmärker sig med sin milda och distinkta smak. Det är ett te som passar perfekt för avkoppling på eftermiddagen eller som sällskap när du vill njuta av en lugn stund för dig själv.
Handplockad Kvalitet:
Detta te är resultatet av noggrant arbete och kärlek till teodling. Varje blad har handplockats för att säkerställa överlägsen kvalitet och smak.
Naturlig Skönhet:
Caykur Turkiskt Svart Te Bladskott är naturligt utan tillsatser. Det betyder att du kan njuta av din teupplevelse med förtroende, med vetskapen om att du bara dricker äkta te.
Teets Ursprung:
Turkiskt te har en rik historia som sträcker sig över århundraden. Caykur Turkiskt Svart Te Bladskott bär med sig denna långa tradition och är en hyllning till teets rika arv.
För Alla Teälskare:
Oavsett om du är en inbiten teentusiast eller bara söker efter något nytt och uppfriskande, är Caykur Turkiskt Svart Te Bladskott det perfekta valet.
Sätt guldkant på ditt tekoppsliv med Caykur Turkiskt Svart Te Bladskott. Beställ din förpackning idag och upplev smaken av äkta turkiskt te. Det är teets renhet i varje sip.
Ingredienser: Krossade svarta teblad

Bladskott te finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422