Synopsys

Brännässla te - Malwa

26,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upplev den rengörande kraften av Malwa Brännässla Te, nu tillgängligt på etnomat.se. Detta urgamla och näringsrika te, tillverkat av högkvalitativa nässelblad, är känt för sina många hälsofrämjande egenskaper och har använts i århundraden för att främja välbefinnande och skönhet.
Malwa Brännässla Te är särskilt utvecklat för att stödja kroppens naturliga rengöringsprocesser. Det underlättar avlägsnandet av skadliga metaboliska produkter, stimulerar utsöndringen av magsaft, förbättrar tarmperistaltiken, och hjälper till med matsmältningen och absorptionen av mat. Dessutom är det ett utmärkt stöd för diabetiker och bidrar till ett korrekt fungerande urinsystem.
För att fullt ut njuta av teets fördelar, placera en tepåse i en kopp och häll över kokande vatten (200 ml). Täck över koppen och låt brygga i cirka 8-10 minuter för att utvinna en djup, uttrycksfull smak och arom. Malwa Brännässla Te är mer än bara ett te - det är ett elixir som hjälper till att rengöra din kropp och vårda din skönhet.
Beställ Malwa Brännässla Te från etnomat.se idag och upplev fördelarna med detta kraftfulla och naturliga te som har stöttat människors hälsa i århundraden!
Ingredienser: nässelblad.
Näringsinnehåll Per 200ml:Energi 3 kJ / 1 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 0 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 0 g, salt 0 g.

Brännässla te - Malwa finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422