Synopsys

Dadlar färska 390g

33,26 kr 36,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upplev den exotiska och utsökta smaken av Al-Zehram Färska Mazafati Dadlar, nu tillgängliga för onlinebeställning på etnomat.se. Dessa fantastiska dadlar är en äkta skatt från Iran och erbjuder en oöverträffad smakupplevelse som är svår att finna någon annanstans. Kända för sin naturliga sötma och saftiga konsistens, är Al-Zehram Färska Mazafati Dadlar ett måste för alla finsmakare.
Varje dadel från Al-Zehram är noggrant odlad och handplockad, vilket garanterar att du endast får de allra finaste och mest smakrika dadlarna. Deras unika smakprofil kommer från den särskilda kombinationen av det rika, näringsrika jordbruket i Iran och den hängivna omsorgen som ges under hela odlingsprocessen.
Dessa färska Mazafati dadlar är inte bara en njutning att äta som de är, men också otroligt mångsidiga i användningen. De är perfekta att ha som ett naturligt sötningsalternativ i bakverk, som en näringsrik ingrediens i smoothies, eller som en delikat komponent i olika efterrätter. Deras naturliga sötma och hälsosamma egenskaper gör dem till ett utmärkt alternativ för de som söker efter ett hälsosammare snacksalternativ.
Att välja Al-Zehram Färska Mazafati Dadlar från etnomat.se är att välja en produkt av exceptionell kvalitet och smak. Dessa dadlar är perfekta för att njuta av en liten bit av Iran, oavsett var du befinner dig. Beställ dina Al-Zehram Färska Mazafati Dadlar idag och ta del av en unik och utsökt smakupplevelse som kommer att förgylla ditt kök och dina maträtter!
Ingredienser: Färska dadlar

Dadlar färska 390g finns i kategorin 4748. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748