Synopsys

Granatäpple marmelad 100% fruktinnehåll

48,41 kr 56,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Ophellia Granatäpplemarmelad - Naturlig Njutning från Grekland, Helt Fri från Tillsatt Socker!
Utforska den unika smaken av Medelhavet med Ophellia Granatäpplemarmelad, en delikatess direkt från soliga Grekland. Denna marmelad är skapad med enbart det finaste från granatäpplen och det mest imponerande - den är helt sockerfri! Med en intensiv och fruktig smak av mogna granatäpplen tar den dig på en smakresa utan onödiga tillsatser.
Ophellia Granatäpplemarmelad är det naturliga valet för alla som uppskattar granatäpplens hälsosamma fördelar och smakrikedom. Den är tillverkad helt utan tillsatt socker och artificiella ämnen, vilket gör att du kan njuta av smaken av detta underbara frukt utan att tänka på överflödigt socker.
Använd Ophellia Granatäpplemarmelad som en smakrik påläggning på dina smörgåsar, som en ingrediens i yoghurt eller som en mångsidig smaksättare i dina bästa recept. Dessutom är den ett utmärkt val för diabetiker eller för alla som vill minska sitt sockerintag medan de njuter av det äkta granatäpplets fruktighet.
Med Ophellia Granatäpplemarmelad får du mer än bara en marmelad - du får en smakresa till Greklands soliga odlingar i varje sked, helt befriad från tillsatt socker. Ge dina smaklökar en njutning och välj en hälsosam marmelad som levererar äkta fruktighet till din mat och dina recept.
Ingredienser: Granatäpple, äppeljuice, pektin, surgörningsmedel: citronsyra.
Näringsinnehåll Per 100g:Energi 830 kJ / 196 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 59 g, Varav sockerarter 58 g, Fiber 0,75 g, Protein 0,85 g, salt 0,4 g.

Granatäpple marmelad 100% fruktinnehåll finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422