Synopsys

Granatäpple te pulver

29,96 kr 39,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Usas Granatäpple te pulver är en enastående dryck som fångar den uppfriskande och fruktiga smaken av granatäpplen i varje slurk. Tillverkat av omsorgsfullt utvalda granatäpplen av hög kvalitet, är detta te pulver en hälsosam och läcker dryck som har blivit populär över hela världen.
Höjdpunkter:Naturlig smak: Usas Granatäpple te pulver är gjord av äkta granatäpplen, vilket ger den en autentisk och naturlig smak. Du kan njuta av den sötma och syrlighet som är karakteristisk för granatäpplen utan tillsatser eller konstgjorda smakämnen.Rik på antioxidanter: Granatäpplen är kända för sin höga halt av antioxidanter, och detta te pulver är inget undantag. Antioxidanter kan hjälpa till att skydda kroppen från skador orsakade av fria radikaler och främja övergripande hälsa.Enkel att tillreda: Att göra en kopp av detta läckra te är enkelt. Blanda bara te-pulvret med varmt vatten, och du är redo att njuta av den uppfriskande smaken av granatäpple.Mångsidig användning: Förutom att drickas som te kan detta pulver också användas i smoothies, desserter och som smaksättare i olika rätter för att lägga till en fruktig twist.Hälsosam dryck: Granatäpplen anses vara näringsrika och kan ha olika hälsofördelar, inklusive att stödja hjärthälsa och minska inflammation.
Usas Granatäpple te pulver är en fantastisk dryck för alla som uppskattar den naturliga smaken av granatäpplen. Oavsett om du njuter av den varm eller kall, kan den bli en hälsosam och uppfriskande tillskott till din dag.
Ge dig själv förmånen att uppleva den naturliga godheten av granatäpple med Usas Granatäpple te pulver och njut av en smakfull resa till det fruktiga paradiset.
Ingredienser: Socker, surhetsregulator: citronsyra (E330), som är identiska med naturligt granatäpplesmakämne, förtjockningsmede l(E341), färgämne (E150a, E129), vitamin C (askorbinsyra).
NäringsinnehållPer 100 g: Energi 48 kcal, Fett 0 g, varav mättat Fett 0 g, Kolhydrat 12 g, varav Sockerarter 10 g, Protein 0 g, Salt 0 g, Vitamin C 0,26 g.

Granatäpple te pulver finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422