Synopsys

Hallonte - Malwa

32,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Förnya din tedrickning med Malwa Hallonte, nu tillgängligt online på etnomat.se. Denna läckra och aromatiska teblandning är skapad av de finaste hallonbladen, vilket ger en frisk och fruktig smakupplevelse som är både uppfriskande och tröstande.
Malwa Hallonte är känt för sin djupa och uttrycksfulla smak, som ger en känsla av naturlighet och enkelhet. Det är en perfekt dryck för att varva ner efter en lång dag eller för att njuta av en lugn stund på egen hand. Hallonte har länge uppskattats för sina hälsofrämjande egenskaper, inklusive dess naturliga antioxidanter som bidrar till allmänt välbefinnande.
För att förbereda en perfekt kopp av Malwa Hallonte, placera en tepåse i en kopp och häll över kokande vatten (200 ml). Täck över koppen och låt brygga i cirka 8-10 minuter, för att låta de rika smakerna och aromerna av hallonblad komma fram.
Välj Malwa Hallonte från etnomat.se för en autentisk och njutbar teupplevelse som tar dig närmare naturens enkelhet och skönhet. Beställ nu och njut av varje klunk av detta förtrollande och fruktiga te!
Ingredienser: Hallonfrukt 51%, hibiskusblomma, äpple, fläder, aromer, nypon, hallonblad 2%, lakritsrot.
Näringsinnehåll Per 200ml:Energi 12 kJ, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 0,7 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 0 g, salt 0 g.

Hallonte - Malwa finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422