Synopsys

Jordnötter med skal

39,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Rostade och Saltade Jordnötter med Skal: En Knaprig och Smakrik Favorit!
Våra rostade och saltade jordnötter med skal är det ultimata valet för dig som älskar en autentisk smakupplevelse. Dessa läckra jordnötter är rostade till perfektion för att behålla sin naturliga krispighet och sedan lätt saltade för att förstärka deras härliga smaker.
Med sitt skal bevarar dessa jordnötter en extra dimension av textur och smak. Skalade jordnötter ger en mer robust smak som kan tillfredsställa ditt knapriga cravings på ett unikt sätt. De är inte bara oemotståndligt goda, utan också en källa till protein, nyttiga fetter och viktiga näringsämnen.
Dessa rostade och saltade jordnötter med skal är den perfekta snacksen för alla tillfällen - från att titta på film till att ha som en del av ditt mellanmål. Deras knapriga textur och salta smak skapar en kombination som du kommer älska.
Ta del av den enastående smakupplevelsen som våra rostade och saltade jordnötter med skal erbjuder. Lägg till dem i din inköpslista idag och njut av den perfekta balansen mellan knaprighet och smak!
Ingredienser: Jordnötter med skal, salt, socker.
Näringsinnehåll Per 100 g:
Energi 567 kcal, Fett 49 g, Varav mättat fett 4,75 g, Kolhydrat 16,3 g, Varav sockerarter 2,63 g, Fiber 8,5 g, Protein 25 g, salt 1,8 g.

Jordnötter med skal finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422