Synopsys

Kiwi te pulver

29,96 kr 39,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Usas Kiwi te pulver - Upplev Fräschör och Smak i Varje Sip
Usas Kiwi te pulver tar dig med på en smakresa till de gröna kiwifälten i fjärran länder. Det här är mer än bara ett te - det är en upplevelse av fräschör och välsmakande njutning i varje sipp.
Varför UsasKiwi te pulver?
Naturlig Kiwismak: Det här te-pulvret fångar den autentiska smaken av saftiga kiwifrukter. Varje slurk ger dig den distinkta sötman och syrligheten som är karakteristisk för kiwi, utan tillsatser eller konstgjorda smaker.
Rik på C-vitamin: Kiwi är känt för sitt höga C-vitamininnehåll, och detta te ger dig en naturlig källa till denna viktiga antioxidant. C-vitamin stödjer immunförsvaret och främjar övergripande hälsa.
Enkel att Tillreda: Att göra en kopp kiwite är enkelt. Blanda bara te-pulvret med varmt vatten, och du är redo att njuta av den uppfriskande smaken av kiwi.
Mångsidig Användning: Detta te kan också användas i smoothies, bakning och i olika kalla drycker för att lägga till en fruktig twist.
Hälsosam Dryck: Kiwi anses vara en näringsrik frukt som kan ha olika hälsofördelar, inklusive förbättrad matsmältning och frisk hud.
Usas Kiwi te pulver är en fantastisk dryck för alla som uppskattar den naturliga smaken av kiwifrukt. Oavsett om du njuter av det varmt eller som en del av en uppfriskande sommardryck, kommer detta te att tillföra en frisk smakupplevelse till din dag.
Upptäck fräschören av kiwi i varje sipp med Usas Kiwi te pulver och låt din smakbuds ta dig med på en resa till kiwifrukternas förtrollande värld
Ingredienser: Socker, surhetsregulator: citronsyra (E330), som är identiska med naturligt kiwismakämne, förtjockningsmedel (E341), färgämne (E102, E171), vitamin C.
Näringsinnehåll
Per 100 g: Energi 48 kcal, Fett 0 g, varav mättat Fett 0 g, Kolhydrat 12 g, varav Sockerarter 10 g, Protein 0 g, Salt 0 g, Vitamin C 0,4 6g.

Kiwi te pulver finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422