Synopsys

Lokum - Turkish delight pistagenötter

54,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

UsaşLokum - Turkish delight pistagenötter är en smaksensation som tar dig direkt till Mellanösterns hjärta. Denna delikata och fängslande konfekt är en sann fest för dina smaklökar.
Höjdpunkter:Turkisk tradition: UsaşLokum är en äkta representation av den turkiska smakvärlden, med en touch av lyx och kvalitet.Pistagenötter: Varje tugga är fylld med krämig sötma och den nötiga smaken av pistagenötter. En perfekt kombination av texturer och smaker.Alla tillfällen: Oavsett om det är en festlig högtid, en speciell stund med vänner eller bara en egen njutning, är UsaşLokum alltid rätt val.
Dessa små delikatesser är handgjorda med kärlek och omsorg enligt traditionella recept som har överförts från generation till generation. Pistagenötternas rika smak kompletteras perfekt av den lena, geléliknande konsistensen.
UsaşLokum är inte bara en godbit för smaklökarna utan också en upplevelse för alla sinnen. Förpackade med omsorg och elegans är de också perfekta som gåva till någon speciell.
Ge dig själv eller någon du älskar en smakresa till Mellanöstern med UsaşLokum - Turkish delight pistagenötter. Njut av varje tugga och låt dig förföras av denna underbara turkiska tradition.
Ingredienser:Socker, vatten, majsstärkelse, pistagenötter(8%), surhetsreglerande medel: (E330).
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 1595 kJ / 381 kcal, Fett 2,9 g, Varav mättat fett 1,1 g, Kolhydrat 87 g, Varav sockerarter 77 g, Protein 2 g, salt 0,07 g.

Lokum - Turkish delight pistagenötter finns i kategorin 4748. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748