Synopsys

Melonkärnor rostade och saltade

26,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Smaka Naturens Egna Melonkärnor - Rostade och Härligt Ssaltade!
Våra Rostade och Saltade Melonkärnor är en underbar smakupplevelse som ger en extra knäckig dimension till din dag. Dessa små frön är fulla av smak och har en fantastisk konsistens som gör dem till en oumbärlig del av ditt snacksval.
Varför älskar vi dem?
Knäckig Nötnyhet: Melonkärnor är kända för sin lätta, knäckiga textur och den salta smaken är perfekt balanserad för att ge dig en oförglömlig smakupplevelse.
Näringsrika: De här små fröna är fullpackade med näring. De är en utmärkt källa till viktiga mineraler som magnesium och järn samt antioxidanter och B-vitaminer.
Smidig Förpackning: Vårt förpackningssystem gör det enkelt att ta med dig dessa frön överallt. Perfekta för arbete, skola eller när du är på språng.
Mångsidiga: Använd dem som en välsmakande toppning på sallader, gröt eller yoghurt. De är också fantastiska att äta som de är, som ett hälsosamt mellanmål.
En Njutning: Dessa melonkärnor ger dig en smakupplevelse som är både kryddig och söt, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för att stilla din aptit.
Melonkärnor är mer än bara ett snacksval; de är en hälsosam och utsökt smakupplevelse som du kommer älska. Med deras unika smakprofil och näringsrika egenskaper är dessa Rostade och Saltade Melonkärnor det perfekta tillskottet till din kost. Oavsett om du äter dem som snacks eller lägger till dem i dina favoriträtter, kommer du att njuta av smaken och alla hälsofördelar dessa små frön har att erbjuda. Ett fantastiskt sätt att tillfredsställa ditt sug efter något gott och samtidigt få en dos av näring!
Ingredienser: vattenmelonkärnor, salt.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 2332 kj / 557 kcal, Fett 47 g, varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 15 g, Varav sockerarter 0 g, Fiber 3 g, Protein 21 g, salt 0,2 g.

Melonkärnor rostade och saltade finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422