Synopsys

Nescafe orginal 3in1

159,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Upplev den bekväma och utsökta smaken av NESCAFÉ 3in1, det perfekta sättet att njuta av ditt kaffe på språng. Vår unika blandning av kaffe, socker och mjölkpulver ger dig en härlig kopp kaffe i ett enda enkelt steg.
NESCAFÉ 3in1 är designad för att ge dig en snabb och smidig kaffelösning utan att kompromissa med smaken. Varje portion är noggrant doserad för att ge dig den perfekta balansen mellan kaffeintensitet, sötma och krämighet.
Med NESCAFÉ 3in1 kan du njuta av en fyllig och välsmakande kopp kaffe när som helst och var som helst. Perfekt för att starta din morgon, ge dig en energikick under dagen eller bara koppla av och njuta av en god kopp kaffe när du behöver en paus.
Vårt kaffe är tillverkat av noggrant utvalda kaffebönor av högsta kvalitet för att ge dig en rik och aromatisk smakupplevelse. Dessutom är NESCAFÉ 3in1 berikad med mjölkpulver för att ge dig en len och krämig konsistens som kompletterar kaffets smak perfekt.
Med sin praktiska och portabla förpackning är NESCAFÉ 3in1 idealisk för resor, på jobbet eller när du är på språng. Du behöver inte längre kompromissa med smaken när du är i farten - NESCAFÉ 3in1 ger dig samma fantastiska kaffeupplevelse oavsett var du befinner dig.
Ingredienser: socker, gräddepulver {glukossirap, hydrerad palmkärnolja, stabilisatorer (INS340ii, INS452, INS331iii), mjölkprotein, kalciumkarbonat, emulgeringsmedel, salt, aromer}, snabbkaffe, salt, skummjölk, aromämnen resistent dextrin.
Näringsinnehåll per 100 ml: Energi 140 kj / 33 kcal, Fett 0,8 g, Varav mättat fett 0,8 g, Kolhydrater 6,2 g, Varav sockerarter 4,8 g, Protein 0,2 g, Salt 0,12 mg.

Nescafe orginal 3in1 finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422