Synopsys

Rostade Krispiga kikärtor

34,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Rostade Krispiga Kikärtor: Det Ultimata Knappret
Sökandet efter det perfekta knappret har nu kommit till sitt slut. Våra Rostade Krispiga Kikärtor tar smaksensationen till en helt ny nivå. Med högsta kvalitet och omsorgsfullt förberedda, vågar vi påstå att dessa är de godaste kikärtorna du någonsin kommer att smaka.
Varje kikärtor är perfekt rostad till en knaprig, spröd yta som smälter i munnen och frigör en symfoni av smaker. Våra kikärtor är inte bara en njutning för dina smaklökar, de är också fulla av nyttiga näringsämnen. De är en utmärkt källa till protein och fibrer, vilket gör dem till det ultimata alternativet för ett hälsosamt mellanmål.
Vi tror på att erbjuda dig de bästa kikärtorna som är beredda med den högsta kvaliteten i åtanke. Det är dags att ta din snacksupplevelse till en ny nivå. Slå till och testa våra Rostade Krispiga Kikärtor idag och upplev en smakexplosion som kommer att förtrolla dina smaklökar. Din tillfredsställelse är vår garanti!ingredienser: gula kikärtor, salt, socker, stärkelse, vetemjöl.Näringsinnehåll per 100 g: Energi 557 kcal, Fett 47 g, Varav mättat fett 10 g, Kolhydrater 15 g, Varav sockerart 0 g, Protein 28,3 g, Salt 0,2 g.

Rostade Krispiga kikärtor finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422