Synopsys

Salep - Sahlap

29,96 kr 39,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Ulas Salep - Sahlap är en traditionell och ljuvlig dryck som har sitt ursprung i Mellanöstern och Turkiet. Den är tillverkad med omsorgsfullt utvalda ingredienser, inklusive den finaste orkidéroten som ger drycken dess karakteristiska smak och krämiga konsistens.
Höjdpunkter:Exotisk och krämig: Ulas Salep - Sahlap är känd för sin rika och krämiga konsistens. Den har en unik smakprofil som kombinerar sötma, vanilj och exotiska kryddor.Traditionell njutning: Sahlap är en klassisk dryck med en lång historia. Den har varit en favorit i Mellanöstern och Turkiet i århundraden och har varit en tröst i kalla vintermånader.Lätt att förbereda: Det är enkelt att göra din egen Sahlap med Ulas Salep. Följ bara anvisningarna på förpackningen för att skapa en varm och tröstande dryck.Mångsidig användning: Sahlap kan serveras som en härlig vinterdryck, eller så kan den användas som smaksättare i olika bakverk och desserter för att ge dem en unik och exotisk twist.Omsorgsfullt tillverkad: Ulas Salep - Sahlap är tillverkad med noggrant utvalda ingredienser och en passion för att bevara den autentiska smaken av traditionell sahlap.
Sahlap är en dryck som har varit en del av kulturen i Mellanöstern och Turkiet i generationer. Den är känd för att vara tröstande och värmande, vilket gör den perfekt att njuta av på kalla dagar eller som en söt avslutning på en måltid.
Ulas Salep - Sahlap ger dig möjlighet att uppleva denna autentiska och exotiska smak i ditt eget hem. Den är enkelt att förbereda och kommer säkerligen att bli en favorit i din familj.
Ge dig själv förmånen att njuta av den rika och krämiga smaken av Ulas Salep - Sahlap och ta en smakresa till Mellanöstern och Turkiet varje gång du tar en slurk
Ingredienser: : Socker, skummjölkspulver, förtjockningsmedel (E341), stärkelse, aromerna (kanel, salep, vanilj).
Näringsinnehåll
Per 100 g: Energi 48 kcal, Fett 0 g, varav mättat Fett 0 g, Kolhydrat 12 g, varav Sockerarter 10 g, Protein 0 g, Salt 0 g, Vitamin C 0,12 g.

Salep - Sahlap finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422