Synopsys

Sockervadd - granatäpple

39,95 kr
I lager    Sponsrad länk

UsaşPismaniye - Sockervadd - granatäpple är en exotisk smaksensation som tar dig med på en resa till Orienten med varje tugga. Denna delikata Pismaniye kombinerar den rika och syrliga smaken av granatäpple med den lätta och luftiga texturen av sockervadd.
Höjdpunkter:Förfriskande och fruktig: UsaşPismaniye - Sockervadd - granatäpple är som en bit av den saftiga granatäppelfrukten själv. Den syrliga smaken balanseras perfekt av den söta sockervadden.Luftig och förtrollande: Precis som traditionell Pismaniye har även denna variant den karakteristiska, luftiga konsistensen som smälter i munnen och gör varje tugga till en ren fröjd.Färgsprakande och tilltalande: Den vackra röda färgen på Pismaniye - Sockervadd - granatäpple är lika inbjudande som dess smak. Den ser lika bra ut som den smakar.Perfekt för alla tillfällen: Denna delikatess är perfekt för att förgylla ditt dessertbord, som en speciell efterrätt eller som en gåva till någon du vill överraska.Hantverkstradition: UsaşPismaniye är tillverkad med stor hantverkskunnighet och en passion för att bevara de autentiska smakerna av turkiska sötsaker.
Pismaniye är en del av den rika turkiska sötkonfekten som har en lång och älskad tradition. Det tillverkas genom att sträcka och vrida socker och smakämnen till en förtrollande virvelvind av sötma.
UsaşPismaniye - Sockervadd - granatäpple är en frisk och exotisk variant av denna traditionella godbit. Den tar dig med på en smakresa till Orienten och låter dig njuta av den komplexa smaken av granatäpple i varje tugga.
UsaşPismaniye - Sockervadd - granatäpple är en spännande och fruktig smaksensation som kommer att förgylla dina smaklökar och ge dig en smak av exotiska länder. Ge dig själv eller någon du bryr dig om förmånen att njuta av denna utsökta turkiska sötsak.
Ingredienser: Socker,vetemjöl, vegetabiliskolja (palm), surhetsregulator: citronsyra(E330), granatäpplearom, färgämne (E163)
Kan innehållaglutenoch spår av hasselnötter, jordnötter, mandel, valnötter,pistagenötter.
Näringsinnehåll Per 100 g;Energi 1907 kj/ 455 kcal, Fett 12,08 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 83,30 g, Varav sockerarter 50,77 g, Protein 3,31 g, salt 0 g.

Sockervadd - granatäpple finns i kategorin 4748. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748