Synopsys

Svart te Filiz

67,46 kr 74,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Caykur Turkiskt Svart Te Filiz - Njut av Renhet och Kvalitet i varje Sip
Caykur, ett namn synonymt med kvalitet och tradition inom tevärlden, har skapat något alldeles speciellt med sitt Turkiska Svarta Te Filiz. Denna teblandning är en hyllning till Turkiets långa och stolta teodlingstradition.
Renhet i Varje Blad:
Filiz-teet är skapat med omsorg. Varje teblad är handplockat från de frodiga teodlingarna i östra Karadeniz-regionen i Turkiet. Det är renhet och naturlighet i varje kopp.
Mjukhet och Karaktär:
Caykur Turkiskt Svart Te Filiz har en unik förmåga att erbjuda en balanserad smakupplevelse. Den milda karaktären gör det lätt att njuta av, oavsett om du föredrar ditt te starkt eller försiktigt bryggt.
En Kopp Tradition:
Filiz-teet bär på århundraden av turkisk tehistoria. Varje sipp är en resa genom tiden, och det är en tradition som är världskänd för sin gästvänlighet.
Naturlig Frihet:
Det här är te i sin renaste form. Inga tillsatser, inga konstigheter. Bara äkta teblad som dansar i din kopp.
För Alla Stunder:
Oavsett om det är din morgonkickstart, en paus under dagen eller ett sätt att varva ner på kvällen, så är Caykur Turkiskt Svart Te Filiz redo att följa med på din smakresa.
Utforska kvaliteten och traditionen i varje kopp med Caykur Turkiskt Svart Te Filiz. Beställ din förpackning idag och upptäck varför detta te är en älskad del av turkiska tevägen. Rena smaker, djup tradition.
Ingredienser: Krossade svarta teblad.
Näringsinnehåll Per 100g:Energi 4 kJ/1 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 0,20 g, Varav sockerarter 0,20 g, Protein 0 g, salt 0 g.

Svart te Filiz finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422