Synopsys

Svart te med apelsinsmak

12,48 kr 24,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Tanay Svart Te med Apelsinsmak – En Citrusupplevelse i Varje Kopp
Tanay Svart Te med Apelsinsmak är den perfekta kombinationen av robust svart te och den uppfriskande smaken av saftiga apelsiner. Varje kopp är en citrusfylld sensation som kommer att väcka dina smaklökar.
Fruktig och Fräsch:
Detta svarta te är fyllt med den friska smaken av apelsin. Det är en balanserad smakupplevelse som kombinerar den naturliga sötman från apelsinen med den djupa smaken av svart te.
En Energigivande Upplevelse:
Morgon eller eftermiddag, Tanay Svart Te med Apelsinsmak ger dig den energi du behöver. Apelsinsmaken ger en naturlig kick utan att vara överväldigande.
Förpackat med Omsorg:
Varje tepåse är individuellt förpackad för att säkerställa maximal färskhet och smak. Du kan njuta av varje kopp med förtroende.
Perfekt för Avkoppling:
Ta en paus från vardagens stress med en kopp Tanay Svart Te med Apelsinsmak. Luta dig tillbaka och njut av den lugnande doften och smaken.
Naturlig Sötma:
Detta te är naturligt sötat av apelsinsmaken och innehåller inget tillsatt socker. Det är en hälsosam och läcker upplevelse.
Beställ din förpackning med 25 tepåsar av Tanay Svart Te med Apelsinsmak idag och upplev en citrusfylld resa varje gång du tar en klunk. Ge dig själv den citruskicken du förtjänar!
Ingredienser: svart te, citrussmak.

Svart te med apelsinsmak finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422