Synopsys

Svart te med citronsmak

12,48 kr 24,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Tanay Svart Te med Citronsmak – En Uppfriskande Citrusupplevelse
Njut av en uppfriskande smakupplevelse med Tanay Svart Te med Citronsmak. Denna kombination av robust svart te och livlig citron kommer att ge dig en känsla av energi och välbefinnande i varje kopp.
Härligt Citronarom:
Citronsmaken i detta svarta te är otroligt naturlig och uppfriskande. Det ger teet en frisk och uppiggande karaktär som är perfekt för en bra start på dagen eller som ett uppiggande mellanmål.
Balanserad Smak:
Tanay Svart Te med Citronsmak erbjuder en välbalanserad smakprofil. Det svarta teets djupa och robusta smaker kompletteras perfekt av den livliga citronsmaken.
Naturlig Uppiggning:
Inget behov av energidrycker – detta te ger en naturlig uppiggning tack vare citronens syrliga toner och teets koffein. Det är den perfekta följeslagaren för att hålla dig alert och fokuserad.
Individuellt Förpackade Tepåsar:
Varje tepåse är omsorgsfullt förpackad för att behålla teets färskhet och smak. Det gör att du kan njuta av en konsekvent utsökt kopp te varje gång.
Lämpligt för Alla Tillfällen:
Oavsett om du vill ha en uppfriskande start på morgonen, en smakfull följeslagare till eftermiddagskakan eller en läcker kopp innan läggdags, så är Tanay Svart Te med Citronsmak ett utmärkt val.
Beställ din förpackning med 25 tepåsar av Tanay Svart Te med Citronsmak idag och ge dig själv den uppfriskande citruskicken du förtjänar!
Ingredienser: svart te, citronsmak.

Svart te med citronsmak finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422