Synopsys

Svart te med jordgubbssmak

12,48 kr 24,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Tanay Svart Te med Jordgubbssmak – En Frisk Smaksensation
Tanay Svart Te med Jordgubbssmak är den ultimata blandningen för alla teälskare som vill njuta av en söt och fruktig twist till sitt svarta te. Varje kopp är som en smaksensation av solmogna jordgubbar.
Söt och Fruktig:
Detta svarta te är förtrollande sött och har en tydlig smak av saftiga jordgubbar. Det är den perfekta balansen mellan teets robusta smak och jordgubbarnas friska sötma.
För Fruktälskare:
Tanay Svart Te med Jordgubbssmak är ett måste för alla som älskar smaken av jordgubbar. Det är som att ha en skvätt av sommaren i varje kopp.
Perfekt för Eftermiddagste:
Detta te är idealiskt för en lugn stund på eftermiddagen. Koppla av och låt den naturliga sötman från jordgubbarna föra dig till en fridfull plats.
Förpackat med Omsorg:
Varje tepåse är noga förpackad för att bevara smaken och kvaliteten. Du kan vara säker på att varje kopp är lika fruktig och uppfriskande som den första.
Naturlig Sötma:
Med Tanay Svart Te med Jordgubbssmak får du den underbara smaken av jordgubbar utan tillsatt socker. Det är en hälsosam och läcker upplevelse.
Beställ din förpackning med 25 tepåsar av Tanay Svart Te med Jordgubbssmak idag och upplev den förföriska smaken av jordgubbar i varje kopp. Låt ditt te bli en sann fruktupplevelse.
Ingredienser: svart te, jordgubbssmak.

Svart te med jordgubbssmak finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422