Synopsys

Svart te - Tiryaki 1kg

128,66 kr 142,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Caykur Svart Te - Tiryaki 1kg - Ett Särskilt Te För Alla Timmar
Caykur Svart Te - Tiryaki 1kg är en speciell blandning som du kan njuta av när som helst på dagen. Tiryakis kvalitet, idealiska smak, läckra doft och mjuka textur skapar en beroendeframkallande upplevelse för teälskare. Det innehåller inga tillsatser, men tillsätter värmande vänskap till människor i varje hörn av landet.
En Exceptionell Smakupplevelse:
Caykur Tiryaki Svart Te är känt för sin enastående smakprofil. Varje kopp är en resa genom de finaste tebladen och erbjuder en förtrollande smakupplevelse som tilltalar alla dina sinnen. Oavsett om det är morgon, middag eller kväll, är detta te en perfekt följeslagare.
Kvalitet i Varje Sipprande:
När du väljer Tiryaki Svart Te från Caykur väljer du en högkvalitativ teblandning som är omsorgsfullt framställd för att ge dig den ultimata teupplevelsen. Varje sipprande är fyllt med smak och doft som kommer att överträffa dina förväntningar.
Ett Te För Gemenskap och Vänskap:
Tiryaki Svart Te har en särskild plats i hjärtat hos många och har förmågan att skapa och stärka relationer. Det är teet som delas med vänner och familj, och det skapar varma ögonblick och minnen som varar livet ut.
Upptäck Kvaliteten av Caykur Tiryaki Svart Te 1kg och Njut Av Den Perfekta Koppen Te När Du Vill. Ett Te Som Lägger Till Värme i Dina Relationer Och Gör Varje Stund Speciell.
Ingredienser: Turkiskt svart te.

Svart te - Tiryaki 1kg finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422