Synopsys

Turkiskt svart te Altinbas i burk 400g

98,96 kr 109,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Caykur Turkiskt Svart Te Altinbas i Burk – Kvalitet i Varje Kopp
Altinbas-te, som bär namnet Två löv och en knopp, är en särskild sort av turkiskt svart te som sätter standarden för kvalitet och smak. I framställningen av detta te används endast de allra yngsta tebladen och knoppen från tebusken, vilket garanterar en enastående smakupplevelse i varje kopp.
Den Distinkta Smaken av Altinbas-te:
Altinbas-te har en unik och distinkt smakprofil som sticker ut. Teets karaktär utvecklas så snart du börjar förbereda det, vilket skapar en kopp te som är rik på smak och arom.
Förpackat i en Praktisk Burk:
Altinbas-te levereras i en praktisk burk som håller tebladen fräscha och skyddade från ljus och fukt. Detta säkerställer att du alltid kan njuta av färskheten och kvaliteten hos Altinbas-te.
En Perfekt Följeslagare:
Altinbas-te är den perfekta följeslagaren för stunder av avkoppling med vänner och familj. Oavsett om du njuter av det enskilt eller i sällskap, kommer Altinbas-te att göra din teupplevelse minnesvärd.
Beställ Altinbas-te i Burk 400g idag och ta del av den unika smaken och kvaliteten som endast Caykur kan erbjuda. Upplev tradition och äkthet i varje kopp.
Ingredienser: Special blandning av turkiskt svart te.
Näringsinnehåll Per 100g:Energi 4 kJ/1 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 0,20 g, Varav sockerarter 0,13 g, Protein 0 g, salt 0 g.

Turkiskt svart te Altinbas i burk 400g finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422