Synopsys

Turkiskt svart te Altinbas med kryddnejlika

22,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Caykur Turkiskt Svart Te Altinbas med Kryddnejlika - En Smakupplevelse Utöver Det Vanliga
Altinbas-teet från Caykur är en riktig skatt för teälskare. Dess karakteristiska smak och höga kvalitet har gjort det till ett favoritval bland konsumenter världen över. Med tillägget av kryddnejlika blir denna tevariant ännu mer unik och spännande.
Gyllene Knoppar och Fräscha Blad:
Altinbas-teet skiljer sig från mängden genom sin noggrant utvalda teblad. De tre översta bladen, inklusive knoppen, är av högsta kvalitet och ger teet dess distinkta smak och arom. Denna kvalitet är märkbar redan vid första blicken på de gyllene och krusiga tebladen.
En Fest för Teentusiaster:
Altinbas är känd för sin karakteristiska och robusta smak. Den kraftfulla smaken kombinerad med kryddnejlika ger en smakupplevelse utöver det vanliga. Det här teet ger en kraftfull bryggning, vilket gör det perfekt att dela med vänner och familj eller njuta av ensam.
Rent Naturligt Te:
Altinbas-teet innehåller inga tillsatser eller kemikalier. Det är helt naturligt och tillverkat med omsorg för att bevara smak och kvalitet.
Utforska smakens värld med Caykur Turkiskt Svart Te Altinbas med Kryddnejlika. Denna utsökta blandning ger dig möjlighet att njuta av en autentisk teupplevelse från Turkiet med en härlig twist av kryddnejlika. Sätt på vattenkokaren och låt dig förföras av denna underbara smak.
Ingredienser: Special blandning av turkiskt svart te.

Turkiskt svart te Altinbas med kryddnejlika finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422