Turk food

Biskrem Äpple

39,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Ülker Biskrem Äpple - Fruktigt Goda Kakor från Turkiet!
Utforska den fruktiga godheten med Ülker Biskrem Äpple. Denna underbara behandling kombinerar smakrika kakor med en äppelfyllning som tar dig på en smakresa till fruktträdgårdar och njutning.
Varje tugga av Ülker Biskrem Äpple är som en bit av fräscht äpple omhändertaget i en perfekt balanserad kakao. Denna kombination av smaker ger dig en oemotståndlig njutning som inte bara tillfredsställer ditt sötsug utan även ger dig en dos av fruktighet.
Det är inte bara smaken som gör Ülker Biskrem Äpple till en favorit. Dess praktiska förpackning gör den till det perfekta valet när du är på språng. Oavsett om du är i skolan, på jobbet eller på en utflykt, är dessa kakor ett enkelt och delikat sätt att tillfredsställa dina smaklökar.
Ülker är ett känt varumärke från Turkiet och deras Biskrem Äpple är ännu ett bevis på deras dedikation till högkvalitativa och smakrika produkter. Med varje tugga får du en smak av autentisk turkisk njutning som kommer att glädja både unga och gamla.
Så varför nöja dig med vanliga kakor när du kan ha smakrika Ülker Biskrem Äpple som ger dig en äpplebaserad twist? Upplev smakens magi från Turkiet och låt ditt godisskåp lysa upp med denna underbara godisalternativ.
Ingredienser: Vetemjöl, äppelfyllning 30% (socker, äppelmassa 35%, glukossirap, förtjockningsmedel (pektin), syra (citron syra), konserveringsmedel (kalciumsorbat, arom), socker, vegetabilisk olja (palm), glukosirap, äggpulver, salt, bakpulver (natriumkarbonat, natriumsyra pyrofosfat), syra (citronsyra), arom. Kan innehålla spår av soja, hasselnöt, sesam, mjölk och sulfit.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 1661 kj/ 397 kcal, Fett:12,2g, varav mättat Fett 6,4g, Kolhydrat 66,5g, varav Sockerarter 39g, Fiber 0,9g Protein 5,2g, Salt 0,5

Biskrem Äpple finns i kategorin 4748. Turk food är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748