Turk food

Biskrem Hallon

39,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Ülker Biskrem Hallon - Smaksensation från Turkiet!
Utforska en smak av härligt hallon med Ülker Biskrem Hallon. Denna delikata behandling kombinerar krispiga kakor med en fyllning av hallonkräm som tar dina smaklökar på en spännande resa till en fruktig värld av njutning.
Varje tugga av Ülker Biskrem Hallon är som en smaksinfusion av saftiga hallon som omfamnas av en lätt och krispig kaka. Denna harmoni av smaker ger dig en oemotståndlig njutning som inte bara tillfredsställer ditt sötsug utan också ger dig en dos av friskhet.
Förpackningen är lika praktisk som den är lockande. Oavsett om du är på farten, i skolan eller på jobbet, är dessa kakor en perfekt följeslagare. Med sin autentiska smak och högkvalitativa ingredienser representerar Ülker Biskrem Hallon det bästa av Turkiet.
Ülker är en välkänd aktör i livsmedelsbranschen från Turkiet, och Biskrem Hallon är ännu ett bevis på deras engagemang för att erbjuda konsumenter smakupplevelser av högsta kvalitet. Med varje tugga får du en smak av äkta turkisk njutning som kommer att glädja både ung som gammal.
Så varför nöja dig med vanliga kakor när du kan uppleva smaken av saftiga hallon med Ülker Biskrem Hallon? Låt ditt godisskåp stråla av spännande smaker från Turkiet och njut av dessa krispiga och fruktiga kakor när som helst på dagen.
Ingredienser: Vetemjöl, hallonkräm 30% (socker, hallonpuré 10%, äppelpuré, glukos - fruktossirap, humektanter (glycerin), geleringsmedel (pektin), syra (citronsyra), arom, koncentrat av svartmorotsjuice, konserveringsmedel (kalsiumsorbat, kalciumcitrat), socker, vegetabilisk olja (palm), glukosirap, ägg, salt, bakpulver (natrium karbonat, dinatrium difosfat), syra (citronsyra), arom.
Kan innehålla soja, nötter, sesam, mjölk och sulfit.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 1830 kj/ 433 Kcal, Fett:14,8 g, varav mättat Fett 6,9 g, Kolhydrat 69,8 g, varav Sockerarter 33,2 g, Fiber 0,9 g Protein 5,1 g, Salt 0,35 g.

Biskrem Hallon finns i kategorin 4748. Turk food är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748