Turk Food

Vispgrädde med jordgubbssmak

44,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Ülker Vispgrädde med Jordgubbssmak - En Ljuvlig Tillsats till Dina Skapelser!
Få dina bakverk och tårtor att skina med vår Ülker Vispgrädde med Jordgubbssmak. Detta pulvriserade underverk ger dig möjligheten att skapa fantastiska fyllningar och toppningar som kommer att förhöja smaken på dina skapelser till nya höjder.
Med en smak av solmogna jordgubbar, är vår vispgrädde en enkel och bekväm lösning för att ta dina bakverk till nästa nivå. Att förbereda den är enkelt – blanda bara pulvret med mjölk eller kallt vatten enligt instruktionerna på förpackningen. Resultatet är en fluffig och krämig fyllning som kommer att göra dina tårtor och desserter oemotståndliga.
Den lätta sötman och den friska jordgubbssmaken gör vår Ülker Vispgrädde med Jordgubbssmak till det perfekta valet för att sätta en härlig twist på dina bakverk. Använd den som en fyllning mellan tårtbottnar, som en topping på cupcakes eller som ett lager av njutning i pajer.
Oavsett om du är en erfaren kock eller en nybörjare i köket, kommer vår vispgrädde att göra det enkelt för dig att skapa utsökta efterrätter som imponerar på alla smaklökar. Med sin enkla användning och förtjusande smak är detta ett oumbärligt verktyg för alla bakfantaster.
Låt din kreativitet flöda och låt Ülker Vispgrädde med Jordgubbssmak bli din hemliga ingrediens för att skapa magiska smakupplevelser. Följ bara de enkla instruktionerna på förpackningen och njut av att förvandla dina bakverk till mästerverk!
Ingredienser:Socker, glukossirap, vegetabiliska oljor (palm, palmkärnolja, raps), emulgeringsmedel (E471 grönsaker), E472a (grönsaker), E472e (grönsaker), stärkelse (potatis, majs), mjölkprotein, skummjölkspulver, druvsocker, färgämne (betanin, betakaroten), stabiliseringsmedel (kaliumfosfater), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater), förtjockningsmedel (guargummi), arom, vassle produkt (mjölkprodukter), vetemjöl, äggpulver.

Vispgrädde med jordgubbssmak finns i kategorin 422. Turk Food är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422