Witt - Vakumförseglare Premium Smart Vit

1 862 kr 2 099 kr
I lager    Affiliate-länk till Cervera

Witts Premium smart Vakuumförseglare förseglar din mat med hjälp av vakuum och förlänger hållbarheten på dina matvaror med upp till fyra gånger längre hållbarhet och hjälper både din plånbok såväl som miljön. Minska matsvinnet och höj kvalité och smakupplevelse på samma gång.

Denna Premium smart vakuumförseglaren är snäppet starkare än deras easy varaint med 120 watt och 240 volt. Maskinens förstärkta front gör den hållbar och säkerställer ett jämnt tryck vilket gör svetsningen bättre och säkrar en trygg Sousvide-tillagning.
Du kan enkelt marina kött och grönsaker och imponera i köket tillsammans med din Sous Vide.
Witts Premium Vakuumförseglare finns i färg svart och vit är en av många produkter ur Witts Premium Serie.

Med hjälp av en vakuumförseglare i kombination med din Sous Vide kan du få dina rätter betydligt mörare, smakfullare och fylligare. Du kan tillaga din mat med fullständig kontroll och konstant temperatur vilket kommer ge idealisk effekt. Witts Premium Vakuumförseglare styrs manuellt, vilket gör den exemplarisk till marinerat kött, då vätskan inte skadar svetsningen.

Du kan även ha stor användning av en vakuumförseglare i sig själv och behöver nödvändigtvis inte använda den i kombination med en Sous Vide.

Ta hjälp av din vakuumförseglare för att marina kött och grönsaker eller förvara dina råvaror i vakuumpåsarna för att förlänga hållbarheten och hålla din mat fräsch.

Ett hett tips är även att använda vakuumförsegling när du gör dina egna färdigrätter!
Laga din favoriträtt, snacks eller dessert och förpacka den med hjälp av din vakuummaskin. Förvara i kyl eller frys och sedan har en perfekt färdigrätt redo när du blir hungrig.

Witts Premium Vakuumförseglare levereras tillsammans 5 vakuumpåsar (20x30) och 1 vakuumfolierulle (20x200). Den har en effekt på 120 Watt och220 Volt och förseglingstiden tar endast cirka 10–20 sekunder.

Kombinera Vakuumförseglaren med Witts Sous Vide för ultimat användning och fyll på med vakuumpåsar vid behov.

Witt - Vakumförseglare Premium Smart Vit finns i kategorin Matlagning - Köksmaskiner - Vakuumförpackare. Witt är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…