Synopsys

Torkade kikärtor - grekisk

42,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Torkade grekiska kikärtor är inte bara goda, de är också rika på näringsämnen. Kikärtor är en utmärkt källa till protein, folsyra, järn och fiber. Samtidigt innehåller de väldigt lite mättat fett, vilket gör dem till ett hälsosamt val för många.
Kikärtor har en lång historia inom matkulturen och har odlats i olika delar av världen, inklusive Grekland, Turkiet, Indien och Pakistan, i flera tusen år. De har använts i olika maträtter och har också haft användningsområden utanför matlagningen. Till exempel åts de som mellanmål i Antika Rom och användes även som ett substitut för kaffebönor.
Du kan använda de torkade grekiska kikärtorna på olika sätt i matlagningen. Ett populärt sätt att tillaga dem är genom att blötlägga dem över natten och sedan koka dem tills de blir mjuka. Därefter kan de användas i sallader, grytor, soppor eller till och med som en ingrediens i hummus.
Genom att inkludera grekiska kikärtor i din kost får du inte bara deras goda smak, utan också deras näringsrika fördelar. Prova att utforska olika recept och upptäck mångsidigheten och näringsvärdet hos dessa fantastiska baljväxter från Grekland.
Ingredienser: Torkade grekiska kikärtor.

Torkade kikärtor - grekisk finns i kategorin 422. Synopsys är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422